Nyheder fra HBF

Tilmelding til Hjertestarterkurser

Hovedgård Borgerforening afholder i samarbejde med Hjerteforeningen 6 kurser i brugen af hjertestartere, henholdsvis den 9. 10. og 11. april.
Tilmeldingen åbner 5. april kl. 8.00 – skynd dig at tilmelde dig. Læs mere her.

Read More »

Generalforsamling 2018

Deltag i generalforsamlingen onsdag den 4. april kl. 19.30 og få mulighed for at forhåndstilmelde dig et af vores 6 hjertestarter kurser.
Læs mere her.

Read More »

Borgerforeningen har brug for medlemmer

Borger foreningen har hårdt brug for medlemmer. Vi har desværre mistet alle lister over medlemmer der var registreret før byfesten 2017 og den tidligere PBS aftale som sørgede for årlig kontingent fra flere medlemmer, blev lukket i efteråret 2016. Derfor har foreningen ikke fået andet end 27 kontingent betalinger i år og det er langt

Read More »
Hovedgård Friluftsbad

Bevar Hovedgård Svømmesal og friluftsbad

Vi skal bruge din underskrift Skal Hovedgård have Svømmesal og friluftsbad i fremtiden? I 2018 beslutter politikerne i Horsens Kommune, om de ønsker at renovere eller nybygge vores svømmefaciliteter i Hovedgård. Hvis ikke, så bliver friluftsbadet og svømmesalen revet ned. Det må ikke ske! Vi har brug for din støtte og opbakning. Hjælp os med

Read More »

Sankt hans 2017

Husk Skt. Hans fredag den 23. juni 2017 – kl. 18.00 i Anlægget. Se yderligere information på kalender siden.

Read More »

Ny hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside. Siden har fået et tiltrængt ansigtsløft og der er kommet en event kalender på siden. Vi håber du finder informationerne på siden interessante og synes du der mangler noget, så sig endelig til.

Read More »